Implantologie

De ce aveti nevoie de un implant?

Implanturile sunt cea mai estetica si sanatoasa metoda de inlocuire a dintilor pierduti, de asemenea, pot fi folosite si ca suport pentru punti sau proteze mobile. Implantul nu afecteaza integritatea dintilor si are un aspect natural pentru a putea zambi cu incredere.

Ce reprezinta implantul dentar?

Un implant dentar reprezinta inlocuirea unui dinte natural lipsa cu unul artificial. Acesta este alcatuit din surub, bont si coroana. Surubul actioneaza ca o radacina a dintelui artificiala si ofera baza pentru sustinerea dintilor, acesta se insereaza in os.

Elementul ce leaga surubul de coroana dentara este bontul.

Dintele artificial este reprezentat de coroana, aceasta fiind realizata de catre profesionisti in laboratoare specializate in tehnica dentara, pentru ca rezultatul sa fie unul optim, avand aceeasi estetica si culoare precum dintii dumneavoastra naturali.

Cabinetul nostru ofera garantie asupra lucrarilor, mai ales ca materialele sunt de cea mai buna calitate si tehnica este una de ultima generatie. Realizarea lucrarii se efectueaza pe baza unei radiografii panoramice a cavitatii bucale si a analizelor de sange a glicemiei, hemoleucograma, calcemie, cholesterol, timp de sangerare si coagulare, acid uric, uree si VSH.

Dupa realizarea acestor investigatii, pacientul trebuie sa efectueze un examen de Computer Tomograf pentru obtinerea informatiilor despre tesutul osos.